21.01. 2019.

Dopunski posao Saradnica za prodaju stana

Beogradjanin – Bilo gde

OBAVEŠTENJE: Ovaj oglas za posao je istekao i više nije validan!

Opis posla

Angažovao bih organizovanu, sposobnu saradnicu za osmišljavanje, planiranje, organizaciju i realizaciju uspešne prodaje specifičnog stana.
Stan je moderno sređen, u najstrožem je centru i pogodan je za luksuzni pp, lekarsku ordinaciju, inostrano predstavništvo i luksuzno stanovanje.
Vrlo je pogodan za celebrities, za par bez dece ili jednu V.I.P. osobu, ali nije pogodan za porodicu sa decom.
Do sada je u ponudi desetak agencija, na sajtovima za prodaju nekretnina, oglašava se u „Politici“ i „HALO“ oglasima, a malo je nuđen i na inostranim oglasnicima.
Rezultati su mali, retko se za takav stan interesuje standardni, prosečni kupac, pa i iz razloga što je tražena cena 248.000 eur, koja je realna i data prema proceni veštaka.
Od saradnice se očekuje da osmisli i realizuje sasvim novi pristup i da vodi prodajnu kampanju. Potrebna je posvećenost i volja za angažovanjem, do uspešne realizacije prodaje.
(NE angažujem osobe koje bi samo da ponude „tehničke usluge“ objavljivanja na internetu i sl.).
Naknada: provizija od ugovorene kupoprodajne cene, po realizaciji kupoprodaje i isplati kupoprodajne cene. (Drugačiji predlozi ne dolaze u obzir).
Od ozbiljno zainteresovanih kandidatkinja molim da pri javljanju navedu email adresu i broj mobilnog, radi daljeg kontakta.

Način prijave za posao

Kontakt; beogradjanin.2015@gmail.com


Kategorija: Trgovina. Tip posla: Dopunski posao. Oznake: posao, saradnica i za prodaju stana.

227 pregleda, 1 u toku dana

Forumular za prijavu

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali.