Uslovi korišćenja

  • Sadržaj, baza podataka i svi drugi podaci sajta SezonskiPoslovi.com su isključivo vlasništvo istog. Posetioci sajta ili korisnici usluga, koji na sajtu ostavljaju bilo kakve podatke, komentare ili upise su svesni da oni automatski postaju vlasništvo sajta.
  • Zabranjeno je preuzimanje i sistemska redistribucija sadržaja sajta u komercijalne ili bilo koje druge svrhe, osim za ličnu upotrebu. Za korišćenje informacija u druge svrhe, neophodno je prvo zatražiti saglasnost.
  • Najstrože je zabranjeno postavljanje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture i slično) i sličnog sadržaja i karaktera.
  • Zabranjeno je postavljanje sadržaja koji predstavlja, podržava ili upućuje na govor mržnje, netoleranciju, ličnu, nacionalnu, versku netrpeljivost, koji sadrži psovke, vređanja, omalovažavanja, provokacije ili drugi uvredljiv materijal.
  • SezonskiPoslovi.com ne preuzimaju odgovornost za sadržaj upisa čiji su autori posetioci sajta, sadržaj konkursne dokumentacije kandidata pri prijavljivanju za radno mesto.
  • SezonskiPoslovi.com u bilo kom trenutku mogu bilo kom posetiocu oduzeti mogućnost pristupanja sajtu ili bilo kom njegovom delu, odnosno oduzeti pravo korišćenja bilo kojeg servisa ili usluge, iz bilo kog razloga. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja.
  • U skladu sa čl. 7. i 11. Zakona o oglašavanju, SezonskiPoslovi.com neće objavljivati oglase koji, kao uslov za kandidate, sadrže pol, starost ili neko drugo lično svojstvo kandidata, osim ako je to lično svojstvo stvarni i odlučujući uslov za obavljanje posla ili ako takav uslov predstavlja afirmativnu meru zapošljavanja (rodna ravnopravnost u kompaniji, poreske i druge olakšice za zapošljavanje pripadnika određene starosne grupe i sl.). U slučaju prijema takvog oglasa, SezonskiPoslovi.com će kontaktirati poslodavca radi dogovora oko izmene uslova ili će u suprotnom oglas biti uklonjen.
  • SezonskiPoslovi.com garantuju za poverljivost  informacija o korisnicima sajta ili njegovih usluga, te da podatke čuva u diskreciji i  da ih neće zloupotrebljavati. SezonskiPoslovi.com ne mogu garantovati da treća lica neće putem hakerskih napada ili na drugi način, a bez znanja ili odobrenja doći do tih informacija. SezonskiPoslovi.com ne mogu biti odgovorni u tim situacijama.
  • SezonskiPoslovi.com nisu u mogućnosti da sprovedu maksimalnu kontrolu autorskih prava i bilo kakvog prekršaja istih. Eventualni primećeni prekršaj nam treba odmah prijaviti, kako bismo mogli adekvatno da reagujemo. Razglednice, fotografije, crteži i ostale slike su dobijene od trećih lica ili preuzeti sa sajtova na kojima nisu izričito naznačena autorska prava. SezonskiPoslovi.com ne snose nikakvu odgovornost za eventualno kršenje autorskih prava, ali će preuzeti adekvatne mere, ukoliko se utvrdi da prekršaj postoji i za njih je odgovoran Sud u Beogradu.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem forme.