Zarada na primorju i do 2000e!

naxos-greece_t20_ZnWwGb
4 Komentara

U regionu najpotrebniji su radnici na primorju . Već u maju poslodavci kreću u aktivnu potragu za radnicima, tako da budite u pripravnosti ukoliko bas ovakva vrsta zaposlenja interesuje!

Zemlje u kojima su radnici najpotrebniji su Hrvatska i Crna Gora, ali posao možete potražiti u Grčkoj ili pak na malo daljoj Malti.

U Hrvatskoj najtraženiji su kuvari i pomoćni kuvari. Kuvari sa iskustvom mogu zaraditi i 2000 evra, dok će pomoćni kuvari zarađivati oko 800 evra mesečno! Takođe, i konobari će pronaći svoje mesto na Hrvatskom primorju, u sezoni ni njih nije dovoljno. Njihova primanja biće, takođe oko 800e mesečno, ali budite nasmejani i očekujte koji evro za ljubaznost u vidu bakšiša!

Crnogorskom primorju nedostaje veliki broj konobara, a prednost će imati oni koji govore engleski i ruski. Podrazumeva se da ovi radnici već imaju iskustvo na sličnim pozicijama, s obzirom na to da kreću da rade onda kada je sezona najjača, a gužve velike. Međutim, za radnike je ovakva situacija i više nego poželjna, s obzirom na to da će moći da očekuju zadovoljavajući bakšiš, te još više povećaju sopstvenu zaradu!

Iako nije u regonu, mnogi srpski radnici zapućuju se na ovu primorsku destinaciju u potrazi za poslom – na Maltu! Naime, uslovi za naše radnike tamo zaista jesu povoljni. Potrebno je osnovno znanje engleskog jezika i spremni ste. Fale im konobari, kuvari, fizički radnici itd. tako da ćete posao zasigurno pronaći.

Za koju god destinaciju da se odlučite, budite sigurni da sezonski posao čeka baš vas! Tako da, pogledajte našu aktuelnu ponudu oglasa za posao na primorju i pronađite neki baš po svojoj meri, spakujte kofere i provedite čitavo leto na moru, pritom zarađujući novac!

Slične vesti